Wat te doen in Toronto?

Daar sta je dan, net goed en wel in Canada aangekomen na een lange vlucht vanuit Europa. Maar what next? Uiteraard eerst op zoek naar je hotel in Toronto, maar de vraag die daarna logischerwijs al snel bij je op komt is: wat te doen in Toronto? Van heinde en verre zag je net als iedereen de CN Tower al de wolken aantikken, maar er is nog zoveel meer in Toronto te doen en zien.

Leuke dingen om te doen in Toronto

Hoewel Toronto niet de hoofdstad van Canada is (dat is Ottawa), is het wel de grootste stad van het land. De iconische skyline van de stad wordt wereldwijd herkend en de Canadezen staan bekend als vriendelijk en gastvrij. Voor veel reizigers is Toronto onderdeel van een grotere rondreis door het westen van Canada en de Verenigde Staten. De stad ligt namelijk op een paar uurtjes rijden van Amerika. De prachtige omgeving van Toronto, denk alleen al aan de Niagara Falls, zijn perfect te combineren met een paar daagjes stad. Aan bezienswaardigheden namelijk geen gebrek.

Omdat er heel veel in Toronto te beleven is, hebben we de hoogtepunten voor je opgedeeld. Voor een ieder wat wils. Of je nu geïnteresseerd bent in interessante musea, liever naar een sportwedstrijd in Toronto gaat, wil luieren op één van de stranden of dat je de stad bezoekt met jonge kinderen. Lees snel meer over de hotspots en dingen om te doen in Toronto.