Reisgidsen Toronto

Ga je naar Toronto? Dan kun je natuurlijk alle pagina’s van deze website vooraf uitprinten. Handiger is het om de website ter plaatse te raadplegen. Tegenwoordig heb je immers overal WiFi. Dan ben je voorzien van alle nuttige informatie voor een ultieme citytrip. Maar wat is er nou leuker dan een old school reisgids? Daarmee geef je je vakantievoorpret een extra boost. Een papieren reisgids van Toronto ligt immers al weken of maanden voor vertrek op de keukentafel te pronken. En na je reis verdient de gids een mooi plekje in je boekenkast, zodat je altijd nog kan terugdenken aan de fantastische reis. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hier de beste reisgidsen Toronto verzameld.

De beste reisgidsen Toronto

Het aanbod met Toronto reisgidsen is groot. In alle gidsen vind je informatie over highlights en bezienswaardigheden in de stad. Maar ook van uitstekende restaurants en plekken om met kinderen in Toronto te bezoeken. Hieronder hebben we de beste reisgidsen Toronto verzameld, die in de (online) boekwinkels te koop zijn. Zowel Nederlandstalige reisgidsen als exemplaren in het Engels.

Ga je voor een reisgids over Toronto specifiek, kies dan voor de Lonely Planet Toronto. Deze handige pocketversie biedt je alle info die je nodig hebt voor je bezoek. In onze ogen is dit de beste Toronto reisgids. De Lonely Planet staat niet vol met glossy foto’s, maar de informatie die erin staat is compleet en actueel.

Is Toronto slechts onderdeel van een grotere rondreis door Canada, kies dan voor een exemplaar die een groter gebied beschrijft. In alle gidsen is zowel de provincie Ontario als de grootste stad van Canada opgenomen. In de webshop van reisboekengigant De Zwerver vind je het grootste aanbod.

Lonely Planet Pocket

reisgidsen toronto

Taal: Engels
Prijs: € 11,95

Meer info

Moon

beste reisgids toronto

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info

Lonely Planet

toronto reisgidsen

Taal: Engels
Prijs: € 23,95

Meer info


Lannoo

Taal: Nederlands
Prijs: € 25,99

Meer info

Rough Guides

toronto reisgidsen

Taal: Engels
Prijs: € 23,95

Meer info