Overnachten in Toronto

Op zoek naar een overnachting in Toronto? Dan kun je kiezen uit een divers aanbod met hotels, appartementen en hostels. Toronto is namelijk niet alleen een magneet voor toeristen, ook zakenreizigers weten de stad goed te vinden. Met de ligging in het zuidoosten van Canada, niet ver van de grens met de Verenigde Staten, is de stad bovendien een populaire bestemming als stopover plaats. In Toronto overnachten kan je vanwege het grote aanbod dan ook keuzestress opleveren.

Waar in Toronto overnachten?

In Toronto overnachten kan op veel plekken. Het is één van de grootste steden in Noord-Amerika. Kies je voor een hotel in Downtown, of wil je in de buurt van de uitvalswegen slapen? Gelukkig is er in Toronto geen gebrek aan leuke wijken en buurten. Gebruik je Toronto als onderdeel van een rondreis door Canada en ben je al in het bezit van een huurauto? Dankzij het uitstekende openbaar vervoer ben je binnen een mum van tijd vanuit een buitenwijk in het centrum.

Heb je in Toronto (nog) geen huurauto, en vind je het niet erg om iets meer voor een overnachting te betalen, dan is Downtown met haar verschillende buurten (waaronder Kensington Market) de beste uitvalsbasis. Voorbeelden van andere leuke wijken, waar je veel bezienswaardigheden vindt, zijn West Queen West, The Beaches en Yorkville. In deze wijken zijn zowel luxe hotels als accommodaties voor mensen met een kleiner budget.