Vliegtickets Toronto

vliegtickets torontoGa je naar Toronto toe? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar vliegtickets Toronto. Als je naar Toronto vliegt, dan is de kans groot dat je aankomt op de internationale luchthaven Pearson (airportcode YYZ). Dit is namelijk de enige luchthaven die wordt aangevlogen vanuit Nederland, België en Duitsland. De reistijd naar Toronto bedraagt ongeveer 7 á 8 uur. Vanuit de lage landen is dit één van de kortste routes naar Canada.

Goedkope vliegtickets Toronto

Toronto is een belangrijke bestemming voor Canada. Maar het is veel meer dan dat. Dankzij de ligging in de buurt van de Verenigde Staten wordt Toronto Pearson International Airport ook veelvuldig gebruikt als beginpunt voor een rondreis door het oosten van Amerika. Met een huurauto ben je namelijk meestal ook gerechtigd om de VS in te gaan. Omdat Toronto dus zo’n strategische ligging heeft is het aanbod goedkope vliegtickets Toronto groot. Er gaan dagelijks veel vluchten naar Toronto. Vanuit Nederland, maar ook vanaf grensluchthavens in België en Duitsland. Zowel rechtstreeks, als middels een overstap.

De beste reistijd voor Toronto is de maanden mei tot en met september. Ben je echter op zoek naar de goedkoopste vliegtickets naar Toronto, vlieg dan tussen oktober en april naar Canada.

Bekijk de beste deals

Vliegen naar Toronto: enkele reis

Toronto is gunstig gelegen, in de buurt van andere prachtige steden in Canada (zoals Montreal en Ottawa) en de Verenigde Staten (zoals Boston, New York en Chicago). Maar ook in de buurt van waanzinnig mooie natuur. Het is dus helemaal niet zo gek dat je een enkele reis Toronto zoekt. Zodat je een vliegticket naar Toronto voor de heenweg gebruikt en een andere stad voor je retourvlucht. Deze tickets zijn eenvoudig te boeken. Houd er alleen wel rekening mee dat je mogelijk zogenaamde drop-off kosten betaalt voor je huurauto.

Tip!

Heb je al een vliegticket naar Toronto geboekt? Lees dan alvast meer over de transfers van en naar het vliegveld. Vanaf Pearson International Airport kun je op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar het centrum van Toronto. Een auto huren in Toronto behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

goedkope vluchten toronto